ALFA Brick Advance GTX W ocean green cipő

Méret EUR
185,00 Ft
Adóval együtt
MENNYISÉG
Utolsó tételek a raktáron

Az Alfa Brick Advance egy könnyű túracipő kényelmes szabással, kellemes sétákra és mindennapos hordásra. Ellenálló textília GORE-TEX membránnal, mely biztosítja a vízállást és lélegzést, így kényelmet ad a lábnak minden időjárásban. A merevített spicc, sarok és oldalak növelik a masszívságot, a fűzés dupla zára egyszerűsíti a beállítást. Az újratervezett Vibram® Grip ARG talp biztosítja a kiváló tapadást vizes felületeken is, miközben az EVA középtalp kiváló stabilitást és rugalmasságot nyújt.

GORE-TEX® MEMBRÁN
Vízálló és szigetelő réteg egyedi lélegzéssel, nagyobb kényelemért. Az ExtendedComfort technológia magasfokúan lélegző hydrofób anyagokkal együttesen tartják meg a vizet, mely behatolna a cipőbe, miközben segít elpárologtatni az izzadságot a cipőből kifelé. A GORE-TEX® ExtendedComfort alkalmas közép és meleg időbe, nagyobb aktivitásokhoz. 100%-ban vízálló és magasfokúan lélegző, száraz és kényelmes környezetet biztosít.

* Ellenálló, könnyű nylon anyag megerősített szállal, mely be van szőve a textíliába.
* Anatómiailag formált bélés EVA anyagból. A hab konstrukció biztosítja a csillapítást, kényelmet ad a fáradt lábaknak.
* Az antibakteriális felület segít megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását.
* Extrém könnyű és kiválóan rugalmas középtalp.
* Az Alfa cipőfűzők impregnáltak, így nem szívják be a vizet.
* Tartók könnyebb felhúzáshoz.

Vibram® GripA/P/S egy forradalmi talp, mely az Alfa és a Vibram® együttműködésével keletkezett. A minta öntisztító hatású, optimális tapadást biztosít túrautakon és járdákon. Kiváló trakciót biztosít minden terepen, alakja kiválóan tapad a sziklákon is. A talp alakja a spiccen biztos mozgást ad, a talp alakja a sarkon biztosítja a kényelmes lejutást.

Súly: 700 g ( EU 38-es méret)

Alfa
628-959-873
1 Elemek

Megadott referenciák

ean13
7047090530263
Új

Related products

(There are 16 other products in the same category)