ZAJO Narvik Jkt estate blue bunda

Méret
119,00 Ft
Adóval együtt
MENNYISÉG
Utolsó tételek a raktáron

Ezt a kiváló és stílusos kabátot viselheted külső rétegként hideg, száraz időjárási körülmények között, vagy hordhatod meleg középső rétegként a hideg és nedves időben.

A Narvik Jkt egy szintetikus anyagú kapucnis dzseki mely a síeléstől a túrázásig bármilyen téli tevékenységre alkalmas. A sportos szabásvonal követi a test vonalát és könnyen illeszkedik egy további külső réteg alá is anélkül, hogy plusz terhet jelentene. A szintetikus Primaloft® Insulation Eco Black szigetelés melegen tart, viseld akár egymagában, akár külső réteg alatt egy téli vihar során. A hidrofób szigetelés és a DWR bevonat víztaszítóvá teszi az anyag külső felületét. A bukósisak alá illeszkedő kapucni külső szegélye elasztikus betéttel készül és hátul állítható, így nemcsak a helyén marad szélben, de a perifériás látóteret is szabadon hagyja. A magas nyaki rész és elasztikus zárás hátul kívül tartja a rossz időjárási körülményeket mikor a dolgok rázósra fordulnak. A két puha velúrbéléses, cipzáros zsebben tarthatod kulcsaid, telefonod, térképed vagy bármit amire szükséged lehet a kint töltött nap során. A fix kapucni, belül állítható szegély és rugalmas anyaggal szegett ujjak kívül tartják a zord időjárás elemeit. Egy váratlan, könnyű zápor nem fog fázósan és ázottan hagyni, ám a legjobb ezt a dzsekit egy vízálló külső réteggel kombinálni, ha tudod, hogy jön a rossz idő.

* PrimaLoft® BLACK SZIGETELŐ ECO hőszigetelő hatású anyag
* 60% -ban újrahasznosított anyagból
* nagyon vékony lég- és páraáteresztő bevonat az enyhén rugalmas tapintású és kényelmes anyagon
* A DWR-kezelés segít a víz elvezetését de a kabát nem vízálló. Eső esetén vízhatlan réteg viselését ajánljuk
* Könnyű
* Szélálló
* Lélegző
* Gyorsan száradó
* Tömöríthető és összenyomható
* Anatómiailag formált a nagyobb kényelem érdekében

Anyag: PRIMALOFT® Insulation Eco Black, YKK®
Vízálló: Nem
Szélálló: Igen
Tömeg: 487 g
Töltés: 100% PRIMALOFT® Polyester Insulation Eco Black 100 g/m2
Külső réteg anyaga: 100% 20D Nylon + DWR + fibre proof; 51 g/m2
Bélés: 100% Nylon + DWR + fibre proof

Care
A szintetikus bélés mosható és szárítható gépben, ezért a külső rétegek kezelési utasításai az irányadóak. Mielőtt szekrénybe tesszük szintetikus bélésű ruháinkat, győződjünk meg arról, hogy teljesen megszáradtak-e. Ezt ne csak tisztítás, de minden használat alkalmával tegyük meg. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a ruhadarab belül nedves lehet a tevékenység során keletkezett testpára miatt. Kerüljük a hordzsákban vagy összecsomagolt állapotban történő tárolást. A legideálisabb ha ruhásszekrényben, akasztva tároljuk.

PRIMALOFT® Insulation Eco Black
Primaloft® Black insulation Eco eredetileg a folytonos szálszigetelések gyakori elégtelenségeinek megoldására fejlesztették ki: a csomagolhatóság és a puhaság. Ez az anyag ötvözi a Primaloft® szintetikus szigetelések minden kívánt tulajdonságát: tökéletes hőtartás, teljesítő képesség még nedves állapotban is, hatékony csomagolhatóság és lágy érzet.

YKK®
AZ YKK termékeket az iparág minden területén meg lehet találni. Az YKK sokféle cipzárt, gombot, patentot, csatot és rögzítéseket gyárt. Termékeinek magas minősége általánosan elismert és közismert.

XS - Magasság: 166-173 cm, Mellkas: 86-92 cm
S - Magasság: 172-178 cm, Mellkas: 92-96 cm
M - Magasság: 175-181 cm, Mellkas: 96-100 cm
L - Magasság: 178-184 cm, Mellkas: 100-107 cm
XL - Magasság: 181-188 cm, Mellkas: 106-111 cm
XXL - Magasság: 184-196 cm, Mellkas: 111-118 cm

Zajo
1 Elem
Új

Related products

(There are 8 other products in the same category)