TSL Symbioz Elite M ruby hótalp

232,00 Ft
Adóval együtt
MENNYISÉG

A TSL Symbioz Elite M ruby hótalpak a Hyperflex vázlatnak koszonhetoen kiválóan alkalmazkodnak a terephez és a gyaloglás veluk természetes. Tapasztalja meg a szimbiózist a természettel a konnyu, simuló és maximálisan kényelmes Symbioz Elite hótalpakkal. A karbon elemek novelik a rugalmasságot és a reakciót. A méret beállítása sosem volt egyszerubb - elég a piros biztosítékot megnyomni a hótalpak kozepén és beállítani a hótalpak méretét.

* Natural Stride
Hyper-flexibilis és konnyu keret, ergonomikus síkotéssel biztosítja az egyenetlen terephez való igazodást és a kért vontatást.

* A karbon megerosítés a kiváló rugalmasságot biztosítják. Spórolják az energiát a hajlítás fázisában és csokkentik a kifejtett erot minden lépésnél. A gyaloglás alatt dinamikusan viselkednek. Ezek az erosítések szintén csokkentik a vibrációt,aminek koszonhetoen az izmok szabadabbak.

* Vontatás - eddig egy hótalp sem nyújtott ilyan nagyszeru tapadást és vontatást. A vertikális és elulso faogak kombinációjával ellenorzés alatt tartja az ereszkedést és a mászást. A rugalmas keret másolja a terep egyenetlenségét, kiváló stabilitást és teljes biztonságot biztosít. Az elulso fogak maximális vontatást biztoaítanaka meredek lejton. A vertikális ékek kituno vontatást és a lejton való kontrollt akár a nagy puha hóbanis biztosítják.

* Kényelem és komfort Easy Ascent a sarok emelése, bele van tervezve a síkotésbe. Egyszeru lenyomással lehet aktiválni, például pálcával.

Paraméterek:
* súly: 980 g / ks
* teherbírás: 50 - 120 kg
* méretek: 59 x 21 cm
* fogak: 8 + 2 elulso
* a cipoméret: 37 - 50

Szín: piros / ruby

TSL
4 Elemek
Új

Related products

(There are 16 other products in the same category)