MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

139,90 Ft
Adóval együtt
MENNYISÉG
Utolsó tételek a raktáron

Az MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit egy főző szett, mely magába foglal egy kiváló teljesítményű főzőt piezoval és nyomásszabályozóval, így jobban adagolja a gázt. A Trail Mini Duo Cook Set edénykészlettel egy sokoldalú segéd könnyű főzéshez a természetben, minimális súllyal.

Egy ultrakönnyű 1-2 személyes főző szett piezoval és nyomásszabályozóval.

Prémium főző szett ultrakönnyű főzővel intuitív funkciókkal, melyek megkönnyítik utazó élményeit. 2 személyes, de ennek ellenére oly könnyű, hogy 1 személynek is simán használható. A gázpalack kompakt becsomagolható a szettbe.

A minimalisztikus súlyok kedvelőinek kiváló előny a piezo gyújtás Push-Start, gyorsan, könnyen, gyufa keresése nélkül. A nagyobb égő magasított szélvédővel biztosítja a jobb égést, a szabályozó pedig effektívebbé teszi a főzést alacsonyabb hőmérsékletnél is.

Az 1.2 literes fazék ideális 2 adag víz melegítésére ételre vagy kávéhoz, a mellékelt tál második edényként szolgálhat.

Kompakt tervezés: Az ultrakönnyű, minimalisztikus Trail Mini Duo Cook Set szettbe behelyezhető a PocketRocket Deluxe Stove főző, csipesz, 110g vagy 227 grammos gázpalack és a műanyag tál.

Alacsony súly: az egész szett súlya csak 371 gramm és spórolja a helyet.

A csomagolás tartalmazza: PocketRocket Deluxe Stove (83 g) főző utazó tokkal, 1.2 l fazék keményített eloxált alumíniumból, műanyag fedél lyukakkal szűrésre, 0.8 l műanyag tál, csipesz. A gázpalack nem része.


súly: 371 g

forralt víz tartalma: 17 liter

égés ideje: 60 perc

üzemanyag: ISOPRO (gáz)

1 liter víz forrási ideje: 3.3 perc

MSR
83-046-1
1 Elem
Új

Related products

(There are 16 other products in the same category)